• 3

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 6

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 7

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 9

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 10

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 1

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 • 2

  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού

 1.  Γνωρίζεται  ότι, οι αρχαιρεσίες / εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ)  της  «Ένωσης   Αποστράτων  Αξιωματικών  Ναυτικού»  (ΕΑΑΝ), περιόδου  2019-22, θα  διενεργηθούν  στις 17  Μαρτίου 2019  και η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος θα πραγματοποιηθεί με ένα από τους παρακάτω τρόπους:   

            α. Αυτοπρόσωπη παρουσία των Εκλογέων/Μελών στα Εκλογικά Τμήματα των Γραφείων της Κεντρικής ΕΑΑΝ, για τις περιοχές Αθήνας - Πειραιά και στις έδρες των Παραρτημάτων της Ένωσης για την Περιφέρεια,

            β. Επιστολική ή Ηλεκτρονική ψήφο (εφόσον η Ηλεκτρονική ψήφος θα έχει θεσμοθετηθεί).

 1. Τόσο η Επιστολική όσο και η Ηλεκτρονική ψήφος, θα ισχύσει για όλους/ες όσους/ες εκφράσουν ανάλογη επιθυμία από όλη την Επικράτεια, συμπληρώνοντας προς τούτο όλες τις ενδείξεις του «ΠΙΝΑΚΑ  ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ  ΜΕΛΩΝ  ΕΑΑΝ» στον οποίο εκτός από τα προσωπικά τους στοιχεία, θα δηλώσουν και τον επιθυμητό τρόπο άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος, (ήτοι, Επιστολική ή Ηλεκτρονική ψήφο) προκειμένου, τους αποσταλεί έγκαιρα το απαιτούμενο εκλογικό υλικό και τους/τις παρασχεθούν ανάλογες οδηγίες.
 1. Στο πλαίσιο ανάληψης των απαιτουμένων ενεργειών προετοιμασίας των εκλογικών διαδικασιών σύμφωνα με το Ν.Δ. 1171/1972 (ΦΕΚ 82 τΑ΄) και την Υ.Α. 31-1993 (ΦΕΚ 216 τΒ΄) όπως ισχύουν σήμερα και για την εξασφάλιση άσκησης του εκλογικού δικαιώματος με τον ευχερέστερο δυνατό τρόπο, διαφάνεια, αξιοπιστία και ευρύτερη δυνατή συμμετοχή των Συναδέλφων Μελών της Ε.Α.Α.Ν. στις εν λόγω αρχαιρεσίες σε όλη την Επικράτεια, η επικαιροποίηση των αιτουμένων Προσωπικών σας Στοιχείων κρίνεται  απαραίτητη, τόσο για την  επαλήθευσή τους με τα αντίστοιχα υφιστάμενα στο αρχείο της Ε.Α.Α.Ν., όσο  και για  τη συμπλήρωση των ελλειπόντων εφόσον απαιτηθεί.
 1. Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε ταχυδρομικά για την επικαιροποίηση των προσωπικών σας στοιχείων τον «ΠΙΝΑΚΑ  ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ  ΜΕΛΩΝ  Ε.Α.Α.Ν.» τον οποίον έχετε ήδη λάβει με το προηγούμενο περιοδικό αλλά υπάρχει και στην ιστοσελίδα μας, τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς που προβλέπει το νομοθετικό πλαίσιο της Ε.Α.Α.Ν., παρέχοντας την συγκατάθεση σας, αναγνωρίζοντας ότι η επικοινωνία με τα μέλη της είναι απολύτως αναγκαία,. Τέλος και τον επιθυμητό τρόπο άσκησης του εκλογικού σας δικαιώματος με επιστολική ή ηλεκτρονική ψήφο, σημειώνοντας παράλληλα και την επιθυμία σας ή όχι για την αποστολή του περιοδικού. 

         Ο Πίνακας θα πρέπει να αποσταλεί στην διεύθυνση της ΕΑΑΝ, όπως αυτή αναγράφεται στον πίνακα, το αργότερο μέχρι 25 Νοεμβρίου  2018. Όσοι επιθυμούν να απαντήσουν ηλεκτρονικά, παρακαλούνται όπως ανοίξουν/φορτώσουν τον πίνακα σε μορφή doc (κάνοντας κλικ εδώ), τον συμπληρώσουν και τον αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή (φωτογραφίσουν ή σκανάρουν / σαρώσουν τον πινάκα και αποστείλουν στη ίδια διεύθυνση).

Η επιτροπή προετοιμασίας διενέργειας εκλογών 2019

α. Αντιναύαρχος Θ. Γερούκης ΠΝ ε.α.                   β. Αντιναύαρχος Φ. Κωτσής ΠΝ ε.α.

γ. Αντιπλοίαρχος (Ε) Ε. Αναγνωστάκης ΠΝ ε.α.     δ. Αντιπλοίαρχος (Ε) Σ. Παπαδάς ΠΝ ε.α.

*** Δείτε τον πίνακα σε μορφή pdf
*** Δείτε τον πίνακα σε μορφή doc

*** Ληφθεί υπόψη ότι η ανακοίνωση και ο πίνακας θα δημοσιευθούν και στο επόμενο περιοδικό  ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΑΠΟΗΧΟΙ, τεύχος 146.

Go to top